Alla inlägg den 6 maj 2011

Av livetsprovning - 6 maj 2011 18:09

Ja jag vill inte ha mer värk nu!

Det värker i alla lederna i arnmarna ungefär som tandvärk...... Alvedon hjälper inte.... Så jag funderar på att ta voltaren, dock receptfri... Men måste vänta ett tag till för annars blir det för tätt på med alvedonet som jag tog för nån timme sen.



Förstår att det är min kropp som "skriker" åt mig att jag har gjort för mycket....


Igår städade jag hallen uppe.... Plockade/stuvade undan sambons bananlådor med LP-skivor co dyl som har stått där och skräpat, nu hamnade dom i vårt sovrum i stället.   

Har en långbänk med hål under så där åkte dom in, tills han har tid att sortera och ställa i ordning. Dammsög och torkade.....

Men det är så fruktansvärd otacksam matta där uppe, för redan idag så ser man "skräp", blir så less!

Så idag har jag fortsatt lite i vår sängkammare,vikt lite tvätt, torkat i fönstret. Men mer än så blir det nog inte idag.... För huga vad det värker!!

Men det är knepigt.... För när man håller på så glömmer man lixom av sig.

Men näe nu är det inte kul!


Har känt i flera dar att nu gör jag för mycket igen..... Men jag har lixom intalat mig om jag gör lite varje dag, så blir det inte så mycket..... Men uppenbarligen gillar inte min kropp det.....


Det skulle vara så UNDERBART att krypa ner i ett badkar fyllt med hett vatten och bara ligga där och mysa! Men tyvärr har vi inget badkar.....


Men lite kul har det hänt idag!   

Mamma, pappa och syrran va hit och hälsade på!!!    

Såg ut som om pappa hade gått der i vikt, såg så ut i ansiktet.

Lilla pappa pup, som vi kallade honom när vi va små......

Hoppas, hoppas att det får räcka med denna hjärtinfarkt nu då och att inte hans lungor blir sämre nå fortare än vad det har varit tidigare.

Men det märktes att han va trött..... För han gjorde inte en ansatts för att gå och kolla på austin:en som masse håller på med, och det skulle han ha gjort om han va piggare.

Lilla älskade pappa.... Hoppas att han kan lära sig nu att säga nej och att tänka mer på sig själv!

Lider med honom! Jag vet hur det är att vilja mer än vad kroppen orkar med!






Ovido - Quiz & Flashcards